Al voltant de tot això

Em dic Erika, tinc 33 anys i aquest és el meu blog de cuina. Des que visc a l’estranger, fa dos anys i mig, he pres molta més consciència de la veritat d’aquella dita de “som el que mengem”. Per a mi, amb tot, aquesta dita fa referència també a l’element antropològic de la cuina: com allò que mengem ens defineix culturalment i ens diferència i apropa a altres persones.

La millor manera d’acostar-se a altres països és aprendre de la seva cuina. Però també la nostra pròpia es feu forçada a millorar, a atrevir-se i arriscar-se, per tal de poder assaborir de tant en tant aquells plats que hom troba a faltar sovint i que, no trobant-los a botigues i restaurants, cal realitzar-los a casa, entre els propis fogons i amb aquells ingredients que trobem a l’abast.

Anuncis

2 pensaments sobre “Al voltant de tot això

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s