Rotllets de pasta d’arròs farcits de col xinesa amb carbassa i pastanaga rostides

2

La recepta d’avui és, encara que no ho sembli, una d’aquelles coses que t’inventes per a aprofitar les restes que tens per casa i que esperen inevitablement la seva lenta degradació a l’interior del frigorífic. El sabor ens ha sorprès d’allò més. Sols o acompanyats simplement de salsa de soja o alguna cosa similar (en el nostre cas, una barreja de salsa de soja, suc de llimona, xarop d’atzavara i oli de sèsam).

1

Per a la recepta:

Un paquet de fulles de pasta d’arròs

Mitja col xinesa

Mitja carbassa

Una pastanaga

Unes fulles d’alfàbrega fresques

Bolets xiitake

Salsa de soja

3

Començarem per rostir la carbassa i la pastanaga tallades a tires no gaire gruixudes; les disposem en una plata d’enfornar amb una mica d’oli i enfornem a potència mitja uns vint o trenta minuts, fins que estiguin cuites. Mentrestant anem tallant la col en juliana i la fem a la paella fins que quedi ben suau. A mitja cocció, quan comenci a reduir el seu tamany, hi aboquem un rajolí de salsa de soja. Anem remenant per tal que no s’enganxi. Després hi afegim els bolets (si són deshidratats com els nostres, abans els haurem hidratat, és clar).

Quan tot estigui al seu punt només ens quedarà muntar els rotllets; per a això hidratem les làmines de pasta d’arròs amb aigua calenta i quan s’han estovat hi col·loquem, al centre, la col, la pastanaga, la carbassa i unes fulles d’alfàbrega picades. Plegarem com si fos un sobre; primer doblegant els dos laterals cap el centre, la part inferior cap a d’alt i després enrotllat sobre sí mateix. Així ens assegurem que l’interior no surti pels costats. Per a decorar podem utilitzar unes llavors de sèsam negre.

Nosaltres els hem fet tamany industrial però els podeu fer més petits si poseu menys quantitat a l’interior de cada rotllet. I no, els rotllets no es couen ni res; lleugers i boníssims! 🙂

rotllets3

Anuncis

Un pensament sobre “Rotllets de pasta d’arròs farcits de col xinesa amb carbassa i pastanaga rostides

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s